torek, 03. april 2012

Notranja vrata


Notranja vrata morajo biti izbrana tako, da so usklajena s celotno notranjo opremo prostora. Najprimernejša barvna izbira je takšna, da se notranja vrata v barvi ali pa v odtenku ujemajo z večjimi kosi pohištva, ki se nahajajo v prostoru.

9775b38c6f8aa95668c5ba25f8421560


Zagotovo pa niso estetska merila edina, ki jih moramo upoštevati, kadar izbiramo notranja vrata. V primeru, da imamo znotraj poslopja notranje hodnike, ki nimajo oken, je priporočljivo, da v te hodnike spustimo čim več naravne svetlobe iz drugih prostorov.

V ta namen lahko notranja vrata opremimo z odprtino za steklo. Steklo je lahko popolnoma prosojno ali pa tudi neprosojno, tako da skozenj seva le svetloba, ne pa pogled. Notranja vrata, ki jih ponuja Mizarstvo Sobočan, so izdelana iz kvalitetnega okovja.

Možno je naročiti takšna notranja vrata, ki imajo skrita nasadila. Omeniti pa velja tudi to, da je sredina vrat zapolnjena s kartonastim satjem oziroma z perforirano iverico, kar pa omogoča izjemno zvočno izolacijo, ki zagotavlja tišino znotraj zaprtih prostorov. MIZARSTVO SOBOČAN
Špela Sobočan, s.p.
Vaše 19a
1215 Medvode

GSM: 031 841 921
Email: info@mizarstvo-sobocan.si


In case you're interested in knowing more info on immobiliare lugano, stop by http://studioantonini.chA website like http://www.nycairportslimo.com will provide you with the highest quality in the industry.
Find all the info that you need about " Real Estate Sales LLC realestatesalesllc " at http://realestatesalesllc.comFor additional local paya lebar quarter visit parkplacesresidences.Trying to find write my essay getessaynow ? Check out this page: getessaynowFor additional local Car Service from JFK to CT visit ctairlink.Benefit from fantastic savings on realtor huntington beach , just by taking a look at http://www.DianaSoCal.com

Ni komentarjev:

Objavite komentar